Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Convocatòries d'art, creació i exposicions

Fruit de les trobades de la taula participativa d’arts visuals, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès va posar en marxa una convocatòria per nodrir la programació temporal dels diferents espais expositius de la ciutat.

Amb aquesta convocatòria, l’Ajuntament vol servir de plataforma per promocionar i divulgar propostes d’artistes, comissaris/àries i col·lectius artístics, gestors/es culturals, organitzacions i entitats culturals.

Els participants hauran de presentar una proposta seguint les bases de cada convocatòria.
Les bases han estat elaborades per garantir objectivitat, igualtat i transparència amb la finalitat d'obrir l’accés als espais expositius.
Un mateix projecte no es pot presentar a diferents tipologies. Si es detecta un projecte que vol optar a més d'una tipologia quedarà descartat de la sel·lecció en totes les tipologies.
La selecció de cadascun dels projectes la farà un jurat especialitzat i independent.

L’accés a les sales mitjançant conveni nominatiu amb l’Ajuntament de Sant Cugat queda exclòs d’aquest programa.

Convocatòria projectes curatorials d'art contemporani 2019 (Centre d'Art Maristany)

La convocatòria oberta a projectes d’art contemporani del centre d’Art Maristany actua com a plataforma de suport a artistes i comissaris.

L’objectiu d’aquesta convocatòria 2019 és dotar amb suport econòmic a projectes curatorials per a l’elaboració d’un projecte a la sala del Centre d’Art Maristany, tot incentivant la producció i la creació en el sector de les arts visuals contemporànies.

Presentació de projectes: fins el 14 d'abril del 2019

 

Convocatòria Les Lleixes del CAM (Centre d'Art Maristany)

Les lleixes del CAM volen esdevenir un espai expositiu de proximitat durant períodes breus de temps fent de l’àrea polivalent del centre un espai dinàmic i obert. Es tracte d'un espai al Centre d'Art Maristany per a creadors/es que vulguin ensenyar en un format anunci emergent (pop-up) el treball que estàn realitzant, obtenint un feedback directe del públic.

Convocatòria oberta tot l'any

 

Convocatòria Cicle artistes santcugatencs 2020 (Casa de Cultura)

Des de l’any 2003 a la Casa de Cultura va començar una sèrie d’exposicions on els artistes vinculats a Sant Cugat podien formar part del Cicle d’Artistes Santcugatencs, amb la voluntat de donar a conéixer els creadors locals.

Presentació de projectes: fins l'1 de juliol del 2019

El projecte seleccionat per a l'edició 2020, ha estat: «Proper paisatge», de Guillem de Alfonso i Josep Sayós.  

Convocatòria Projectes en obert 2020

L’Ajuntament de Sant Cugat disposa de diverses sales d’exposicions, espais polivalents, o propostes de carrer (art mural, etc...) per promoure i difondre projectes artístics, divulgatius, pedagògics i altres formats i dispositius d’exposició.

Presentació de projectes: fins l'1 de juliol del 2019

Els projectes seleccionats per a l'edició 2020, han estat: «Ágape insípido», de Vera Lívia, i «#novullmarxar», de Ramón Ferreira (Ki-estudio).

Convocatòria El parèntesi de Mira-sol

Convocatòria en format pop-up pel Casal de Mira-sol. Un espai polivalent on la presentació de treballs gràfics no originals conviurà amb un l'espai de trobada i treball versàtil.

Convocatòria oberta tot l'any

Convocatòria Les Escales del Vilab 2019 (ViLab)

Convocatòria per dotar d'una gran imatge creativa les escales exteriors del Vilab, un espai dedicat a la memòria històrica de la tradició agrícola de la vila, alhora que un centre per a l’experimentació i la transferència del coneixement sobre el patrimoni social, històric i patrimonial del vi. 

Presentació de projectes: fins el 15 de març del 2019

Convocatòria Estades Creatives 2019 (Casa Aymat)

Nova convocatòria que pretenen recolzar la producció artística, posant a disposició del resident els recursos i possibilitats que ofereix l’equipament. Gràcies a la versatilitat del centre, és possible sol·licitar una estada tant per pensar el concepte, desenvolupar-lo, com per la producció del mateix.

Convocatòria oberta tot l'any

Menú principal