Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Necessites un espai?

La cessió d'espais públics és un dels serveis bàsics de la Xarxa. Entitats, associacions, col·lectius, empreses, particulars i organismes públics hi poden accedir. Hi ha a l’abast múltiples fórmules de cessió i/o lloguer i una diversitat d’espais molt àmplia que permeten el desenvolupament de la majoria de les activitats que s’hi volen realitzar. Aquest servei està subjecte a un protocol de funcionament, al reglament d'equipaments socioculturals municipals i als preus públics establerts, els quals es poden trobar al web de l’Ajuntament i en aquesta pàgina en format PDF.
Podeu sol·licitar el vostre espai emplenant el formulari web o bé descarregar-vos el formulari oficial i lliurar-lo de forma presencial a l'OAC o al Centre Cultural corresponent.

  • Espais expositius

    L’accés als espais expositius es fa mitjançant convocatòria de projectes, anual i de concurrència pública, amb comitè de selecció expert, adequat a les línies expositives que desenvolupen les convocatòries.
  • Espais exteriors

    Des de la Xarxa, es gestionen espais exteriors, propis dels diferents centres, i on es poden trobar un ampli ventall de possibilitats, com ara: pistes poliesportives, terrats i terrasses i un gran pati amb escenari inclòs al bell mig de la natura.
  • Espais polivalents

    Espais que que poden adequar-se a diferents propostes de muntatges, accions o formats d’activitat.

Menú principal