Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina Bàsica: Brous, salses i sofregits que cal tenir sempre a mà (1a part)

Cuinar no és difícil. Tan sols calen 3 coses: amor, paciència i tècnica. En aquest cicle aprenem a adquirir les dues primeres tot practicant la darrera. A cada sessió ens centrem en un tema (ja sigui una tècnica o un producte) a partir del qual desenvolupem receptes aptes per a tots els nivells i per a totes les ocasions: per al dia a dia, per al cap de setmana, per a sorprendre els convidats… Una forma amena d’estimar la gastronomia i gaudir cuinant.

 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

És recomanable fer les dues parts d’aquest taller per tal d’assaborir-lo del tot.

 

Les classes es faran amb mascareta (si no hi ha canvis de normativa covid)

TIPUS: RecursosProfessor: Manel Guirado
Dilluns 10 de gener
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal