Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Originals de les portades de la revista Gausac

Disseny de Pla-Narbona per portada de revista GAUSAC

a cura d'Imma Pueyo

El Grup d’Estudis Locals ( GEL ) de Sant Cugat del Vallès és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu primordial potenciar i difondre la investigació en els camps de les ciències socials i les humanitats: història, arqueologia, sociologia, economia, política, demografia, art, antropologia, geografia, ecologia, a Sant Cugat del Vallès. El GEL edita anualment la revista Gausac des de l’any 1992.

Des del primer número s’ha comptat amb la col·laboració desinteressada d’artistes locals que han realitzat les il·lustracions de les seves 38 portades, els originals de les quals formen aquesta exposició. S’ha procurat mantenir un equilibri de gènere. El GEL agraeix a tots/es la seva aportació generosa.

La revista està formada per dues parts: Estudis i Seccions. En la primera es publiquen els treballs de recerca relacionats amb els àmbits d’interès del GEL. La segona està integrada per diferents apartats: Notes d’Estudi, Patrimoni, Documents, Opinió, Ressenyes, Didàctica i Medi Local i un darrer de Notícies.

Gausac és una revista oberta. En aquests 25 anys hi han publicat 212 autors diferents, dels quals només 51 són membres del Grup d’Estudis. S’han editat 173 estudis i 27 notes; 23 articles sobre elements de patrimoni, alguns d’ells ja desapareguts com La Pelleria. S’han presentat 27 document inèdits d’història local. S’han fet recensions de 123 llibres i un centenar d’exposicions. Agraïm a tots els autors la seva benvolença per confiar en Gausac per difondre els seus els treballs i recerques entre la ciutadania.

///////

Inauguració, dijous 12 de desembre a les 19h

Visites comentades a l'exposició:

- Dijous, 19 de desembre 2019 a les 18 h

- Dijous, 16 de gener 2020 a les 18 h

 

Data: Del 12 de desembre de 2019 al 25 de gener de 2020 Artista: Joan Tortosa / Carlos Terradillos / Ignasi Foj / Paco Minuesa / Maria Llòpis / Imma Pueyo / Eulàlia Llopart / Adolf / Bibiana Pedemonte / Josep Grau-Garriga / Ferran Martí / Tatiana Blanqué / Mercè Diogène / Michel Goday / Maria Fabre Josep Canals Pep Blanes Jordi Traperho Mercè Bonaventura Frederic Cabanas Emma Sabadell Pep Codó Margarida Olivé Carles Cabanas Sergi Barnils Josep Pla-Narbona Neus Colet Joaquim Viñolas Elsa Pons Salvador Juanpere Carmen Anzano Martin Carral Gemma Molera Pere Formiguera Assumpta Osés Mon Marta Ballvé / Joan MarigotLloc: Casa de Cultura
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal