Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

EL NOSTRE PA DE CADA DIA, de l’associació FIRART, a cura de Rosario Chincha Duran i Carolina Camañes

El nostre pa de cada dia. 2021. Maria Cadillo

El pa esdevé el protagonista d’aquest projecte de FIRART, no només el pa entès com a aliment que ens hem cruspit avui per esmorzar o per dinar, i que podem representar en pintura o a través de qualsevol altra tècnica artística, sinó també entès com a l’element que ens recorda el caràcter cíclic del dia a dia de tot ésser humà. El pa representa la vida, el pa és cultura. El pa és art.

Des de fa uns 8.000 anys que els humans hem transformat cereals en farina, i la farina en pa. L’evolució del pa s’ha donat gràcies als ferments i a altres afegits que s’han anat incorporant, així com també als costums i maneres de viure de la gent, convertint aquest procés d’elaboració en una rutina diària. L’experiència transforma les nostres vides.

El pa d’avui en dia es pot menjar sol o sucat amb oli, amb sucre, o amb tomàquet i si és torrat, molt millor. El pa és com una il·lusió, com també ho és el treball artístic. Unir, combinar i complementar és una forma de fer art.

Amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat

Data: Del 28 d'octubre al 4 de desembre de 2021 Artista: Artistes de l'Associació FIRARTLloc: Casa de Cultura
Sala d'Exposicions
Col·labora:
Ajuntament de Sant Cugat
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal