Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

PAS MAL, d’Àngels Ribé, a cura de David Armengol

Pas mal. 2021. Àngels Ribé

«Pas Mal» reflecteix un estat d’ànim; una situació poc favorable que, en el fons, no sembla ser tan dolenta. Sota aquesta premissa, Àngels Ribé ens ofereix una exposició que és a la vegada una seqüència performativa capaç d’abordar les inestabilitats del present mitjançant quatre moviments autònoms i complementaris. Es tracta per tant d’un joc coreogràfic on la convivència entre diversos moments de trànsit dona peu a una instal·lació immersiva, gairebé onírica, de la qual formem part sense adonar-nos-en. Sense entendre del tot allò que estem veient, «Pas Mal» estableix possibles complicitats mitjançant elements fàcilment recognoscibles: un jardí, un trenet, unes pedres i una banda de músics. Mentre observem, tot es mou al nostre voltant creant cercles concèntrics.

Es tracta per tant d’una trobada inesperada, delirant, on cada una de les parts  denota un ritme vital propi. Alguns d’aquests ritmes es mantenen imperceptibles, silenciosos, mentre d’altres aposten per una intensitat èpica que transforma la vida ordinària en un esdeveniment singular.

«Pas Mal» ens parla de les escales de la vivència, i ho fa a partir d’una literalitat altament poètica.

 

Amb el suport de Sorea i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Col·labora Hewlett Packard, iGuzzini i Associació d’Amics del Ferrocarril de Sant Cugat

Data: Del 20 d'octubre de 2021 al 5 de febrer de 2022 Artista: Àngels RibéLloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal