Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Ayslum of the birds, de Roger Ballen

Roger Ballen és un dels creadors d'imatge més originals del segle XXI. Asylum of the birds mostra les seves fotografies més icòniques, que van ser realitzades en la seva totalitat en una casa de les afores de Johannesburg, la ubicació de la qual es manté en alt secret. Els habitants de la casa, tant persones com animals, i el més destacat, els eternament presents ocells, són els protagonistes que actuen en un escultural i teatralment decorat interior que l'autor crea i orquestra.

Les imatges resultants són convincents i dinàmiques, trobant-se en algun lloc entre la vida estàtica i el retrat. S'afegeixen abundants capes de graffiti, dibuixos, animals i objectes trobats. En un món en què el fotògraf intenta evitar la definició, Roger Ballen es un autèntic original que no només desafia els gèneres, sinó que també defineix el seu propi espai artístic.

 

Exposició en el marc del Lumínic. Festival de fotografia de Sant Cugat

Més informació i altres exposicions, a luminicfestival.com

 

Data: Del 18 de març al 2 de maig Artista: Roger BallenLloc: Casa de Cultura
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal