Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cursos i tallers

Des dels Centres Culturals de Sant Cugat us proposem l'oferta de cursos i tallers online d'aquest estiu, de l'1 de juny al 17 de juliol.

El catàleg de cursos s'adapta a la realitat que estem vivint i té com a objectiu seguir oferint la mateixa línia de cursos amb els mateixos professionals que hi ha darrere. D'aquesta manera l'equip de talleristes poden tenir l'oportunitat de no aturar la seva activitat i alhora l'alumnat pot seguir amb les classes des de casa seva. Els i les talleristes oferiran mitjançant l'eina digital de la videotrucada les sessions en directe.

Es podrà completar la formació amb material que s'enviarà per correu o pels mitjans digitals dels quals disposi l'alumne/a.

Les inscripcions seguiran el procediment habitual online, amb la diferència dels preus, que es reduiran ja que l'oferta és adaptada i no l'original. L'alumne/a, un cop inscrit, rebrà les instruccions per a poder fer la formació i tindrà sempre un interlocutor del centre de referència per a resoldre dubtes mitjançant correu electrònic.

D'aquesta manera podrem seguir oferint la cultura a casa i col·laborem amb el col·lectiu d'autònoms i petites empreses que han vist aturada la seva activitat laboral.

#elscentresACASA
#AraEnllocComaCasa

Descarregueu aquí el catàleg interactiu

Consulteu aquí el funcionament i la normativa de les inscripcions online

Consulteu aquí les instruccions per fer videotrucades amb ZOOM tan alumnes com professors

Cerca de cursos i tallers

No s'han trobat cursos amb aquests criteris de cerca

Menú principal