Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Patés i cremes per untar

Els patés i les cremes d'untar poden formar part d'un bon esmorzar o berenar (farcint un entrepà o untant una bona torrada) i com aperitius (amb crudités o crackers). Són fàcils i ràpids de fer i poden ser una bona solució en moments que no tenim molt temps per cuinar. A més, són alternatives saludables als embotits, perquè són nutritius, baixos en greixos saturats, colesterol, sal i sucres.

La base seran les verdures i hortalisses, el peix blau en conserva, els llegums, els fruits secs i les llavors.

Alguns dels patés que elaborarem i tastarem seran un paté de sardines, un hummus de tomàquets secs, un paté de bolets, etc.

Cuinarem amb aliments de temporada, de proximitat i ecològics. No oblidis el davantal i la carmanyola!

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per endur-vos el menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Maria Alcolado
Divendres 6 de març
Horari: Divendres de 18.30 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 5,00 €

Inscriu-te Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal